ΕιδήσειςΚύπρος

Σε σοβαρή κατάσταση στο ΓΝ Λευκωσίας 39χρονος (δέχθηκε επίθεση)

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και νοσηλεύται σε σοβαρή κατάσταση, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο 39χρονος άντρας μετά από τραυματισμό του από άλλο πρόσωπο .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περιπολικό της Αστυνομίας έσπευσε σε οδό στην Πάφο μετά από πληροφορίες για συμπλοκή, Εκεί εντόπισε αιμόφυρτο τον 39χρονο. 

Συγκεκριμένα γύρω στις 12.30π.μ. σήμερα, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν αιμόφυρτο σε δρόμο της Πάφου, τον 39χρονο, ο οποίος έφερε τραύμα στο κεφάλι. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει συμπιεστικό κάταγμα κρανίου, με υπαραχνοειδή αιμορραγία. Λόγω της κατάστασής του, αποφασίστηκε και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως σοβαρή.
          Σύμφωνα με όσα ανέφερε στους αστυνομικούς ο 39χρονος, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του, είδε στο πεζοδρόμιο έξω από αυτό, δύο πρόσωπα να συνομιλούν και να προκαλούν ανησυχία. Τους πλησίασε και τους έκανε παρατήρηση με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έντονη συζήτηση μεταξύ τους. Οι δύο άγνωστοι έφυγαν από τη σκηνή, ωστόσο ένας από αυτούς φέρεται να επέστρεψε και να κτύπησε τον 39χρονο στο κεφάλι, με άγνωστο αντικείμενο.
          Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close