ΕκκλησίεςΗ Πόλη Μας

Στην εκκλησία Αγ. Νεοφύτου το βράδυ Κυριακής ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, μεθαύριο Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021, το εσπέρας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό Παναγίας Οδηγήτριας στο Παλαιομέτοχο.

Την επομένη το πρωί, εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ο Πανιερώτατος θα λειτουργήσει και κηρύξει στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό Παναγίας Ευαγγελιστρίας στην Κλήρου και θα προστεί της Πανηγυρικής Δοξολογίας για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

Την Παρασκευή, 26 Μαρτίου,  το εσπέρας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει τη Β΄ Στάση και θα κηρύξει στον ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Τσέρι και την Κυριακή, 28 Μαρτίου, το πρωί, θα λειτουργήσει και κηρύξει στην Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος Αχερά και θα τελέσει το τρίμηνο μνημόσυνο της μακαριστής Καθηγουμένης της Μονής, Καλλίστης Μοναχής.

Το εσπέρας της Κυριακής, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Κατανυκτικού Εσπερινού και θα μιλήσει στον ιερό ναό του Αγίου Νεοφύτου στην Ανθούπολη.

Related Articles

Back to top button
Close