ΔήμοςΗ Πόλη ΜαςΣπόρ

Στις 13 Οκτωβρίου το 1ο Lakatamia Energy Run

Στις 13 Οκτωβρίου διεξάγεται το 1ο Lakatamia Energy Run σε συνεργασία του Δήμου Λακατάμιας και  του οργανισμού Running in Cyprus.

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Λακατάμιας αναφέρει ότι οι εκατοντάδες δρομείς αναμένεται να ζήσουν μοναδικές στιγμές, με τις προετοιμασίες του φιλανθρωπικού αγώνα δρόμου να συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς.

Οι δημότες της Λακατάμιας προετοιμάζονται για να τρέξουν ή να βαδίσουν στους αγώνες δρόμου 5χλμ και 10χλμ, καθώς επίσης και στον παιδικό αγώνα 1.000 μέτρων, ενώ μέρος των εσόδων από το δικαίωμα συμμετοχής των δρομέων θα διατεθεί για την οικονομική στήριξη του ιδρύματος Χρίστου Στέλιου Ιωάννου.

Χώρος εκκίνησης και τερματισμού όλων των αγώνων θα είναι η οδός Χαράλαμπου Μούσκου, μπροστά από το Αμφιθέατρο του Δήμου Λακατάμιας.

Με το δικαίωμα συμμετοχής τους οι δρομείς, θα πάρουν αριθμό με chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, αναμνηστικό μετάλλιο, τεχνικό κοντομάνικο μπλουζάκι, νερά, ισοτονικά ποτά και αναμνηστικά δώρα.

Έπαθλα θα απονεμηθούν στους τρεις πρώτους νικητές (άνδρες και γυναίκες) της γενικής κατάταξης των αγώνων 10χλμ & 5χλμ, καθώς επίσης και στις ηλικιακές κατηγορίες των αγώνων αυτών.

Στον παιδικό αγώνα 1.000 μέτρων θα βραβευτούν με έπαθλα τα τρία πρώτα αγόρια και τα τρία πρώτα κορίτσια.
Έπαθλα, επίσης, θα δοθούν στις τρεις  πολυπληθέστερες ομαδικές συμμετοχές από κοινού στους αγώνες 5χλμ και 10χλμ.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close