ΚοινωνικάΤοπικά Νέα

«Στον αέρα» από σήμερα η ιστοσελίδα lakatamianews. com

Η νέα μας ιστοσελίδα είναι από σήμερα (18 Οκτωβρίου 2019) στον αέρα!  Το site  lakatamianews. com  εισέρχεται στη ζωή των δημοτών Λακατάμιας-και όχι μόνο- με σκοπό την αντικειμενική πληροφόρηση για όλα όσα αφορούν τον Δήμο μας, την ανάδειξη της περιοχής μας ως ενός ραγδαία αναπτυσσόμενου Δήμου, αλλά και την  παρουσίαση των προβλημάτων με στόχο την επίλυσή τους.

Θέλουμε να συμβάλουμε στην πιο ενεργό συμβολή του πολίτη στα κοινά  και πιστεύουμε ότι καλύτερος πολίτης είναι ο καλά ενημερωμένος.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερωθείτε για τα τοπικά νέα, για όλα όσα έχουν σχέση με το Δήμο Λακατάμιας, θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες, ενώ θα διαβάσετε αποκλειστικές συνεντεύξεις. Επίσης μέσα από το πλούσιο και δυναμικό περιεχόμενο θα βρείτε ενημέρωση για τα σπορ στη Λακατάμια, αλλά και για τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσα από καταστήματα και επιχειρήσεις στην αναπτυσσόμενη περιοχή μας.

Το σύγχρονο, εύχρηστο και λειτουργικό site σχεδιάστηκε για να προσφέρει αυτό που έλειπε από τους συνδημότες μας.

Δίνουμε επίσης το βήμα στους πολίτες για να εκφραστούν μέσα από απόψεις και επιστολές,  αλλά και να εκθέσουν τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Έτσι, μπορείτε να στείλετε το e-mail σας  στην ηλεκτρονική διεύθυνση nicos@lakatamianews.com

Ευχόμαστε καλή ενημέρωση και προσδοκούμε σε αγαστή συνεργασία για το καλό της Λακατάμιας. Καλοτάξιδη λοιπόν η ιστοσελίδα!

Φιλικά

Νίκος Νικολάου

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close