ΔήμοςΗ Πόλη ΜαςΣπόρ

Στο Νίκο Αντρέου το «Αριστείο Αθλητών» και στον Κ. Πιερίδη βραβείο «Βετεράνων Αθλητών» (pics)

O Δήμος Λακατάμιας διοργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης 4 Δεκεμβρίου τη 12η Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αθλητών και Σωματείων Λακατάμιας 2018 – 2019 στην αίθουσα Εκδηλώσεων του εστιατορίου St George στο πάρκο Αγ. Γεωργίου (δίπλα από Αμφιθέατρο). Το βραβείο «Αριστείο Αθλητών» απονεμήθηκε στο Νίκο Αντρέου, γνωστό παλιό πετοσφαιριστή και το βραβείο «Βετεράνων Αθλητών» στην παλιά δόξα του Ολυμπιακού Λευκωσίας Κωστάκης Πιερίδη.

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό η Δήμαρχος Δρ. Φωτούλα Χατζήπαπα, η οποία συνεχάρη τους αθλητές και τα τιμώμενα σωματεία και εξέφρασε ευχαριστίες στην ΟΠΑΠ Κύπρου που είναι ο χορηγός της εκδήλωσης και στον Πρόεδρο του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη, ο οποίος έθεσε υπό την αιγίδα του τις βραβεύσεις.

Ο Νίκος Αντρέου

Το βραβείο «Αριστείο Αθλητών» απονεμήθηκε στον Νίκο Αντρέου, ο οποίος επί τέσσερις δεκαετίες υπηρέτησε τον αθλητισμό ως πετοσφαιριστής (κυρίως) αγωνιζόμενος με Ολυμπιακό, Ολυμπιάδα, Αχιλλέα, καλαθοσφαιριστής, προπονητής πετόσφαιρας και καθηγητής φυσικής αγωγής. Ο τιμώμενος παρέλαβε το αριστείο από τη Δήμαρχο Λακατάμιας.

Ο Κωστάκης Πιερίδης, τον οποίο το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να βραβεύσει με το βραβείο «Βετεράνων Αθλητών» λόγω προβλήματος υγείας δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην εκδήλωση και όπως ανέφερε η Δήμαρχος αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου θα τον επισκεφθεί στο σπίτι για να του παραδώσει το βραβείο.

Ακολούθησαν βραβεύσεις αθλητών, σωματείων και σχολείων που διακρίθηκαν σε ομαδικά ή ατομικά αθλήματα τις χρονιές 2018 και 2019, ενώ τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν σε εθελοντές του Lakatamia Energy Run που διοργανώθηκε για πρώτη φορά φέτος από το Δήμο Λακατάμιας.

Ανάμεσα στους αθλητές που βραβεύθηκαν είναι η ποδηλάτρια Άντρη Χριστοφόρου, η οποία εξασφάλισε φέτος τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

*Την εκδήλωση, η οποία συνοδευόταν και από προβολή βίντεο, παρουσίασε ο δημοσιογράφος Ρολάνδος Σκέττος.

Σημείωση: Ρεπορτάζ με όλους τος βραβευθέντες και περισσότερες φωτογραφίες θα δημοσιεύσουμε μετέπειτα.

Τιμήθηκαν εθελοντές στο Lakatamia Energy Run

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close