ΕιδήσειςΚύπρος

Στο νοσοκομείο Αθαλάσσας ο ύποπτος για την απόπειρα φόνου στη Λεμεσό

Δεν θα οδηγηθεί στο δικαστήριο ο 39χρονος, που συνελήφθη ως ύποπτος, για την απόπειρα φόνου 75χρονου, χθες στη Λεμεσό. Μετά από γνωμάτευση γιατρού, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο Αθαλάσσας.
 
Ο άτυχος 75χρονος δέχθηκε επίθεση από τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος -σύμφωνα με την Αστυνομία- τον κτύπησε στο πρόσωπο με γροθιές, ενώ όταν το θύμα έπεσε στο έδαφος, άρχισε να το κλωτσά στο πρόσωπο.

Κτυπήματα δέχθηκε και ο 72χρονος συνέταιρος του 75χρονου, όταν επιχείρησε να σταματήσει τον δράστη, ο οποίος εγκατέλειψε τη σκηνή με διπλοκάμπινο όχημα. Οι δυο ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.
 
Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του 75χρονου στο ΓΝ Λευκωσία, ενώ ο 72χρονος έτυχε των Πρώτων Βοηθειών και έλαβε εξιτήριο.
 
Τα κίνητρα της επίθεσης αποτελούν αντικείμενο διερεύνησης για τους ανακριτές του ΤΑΕ, καθώς ο ύποπτος δεν απαντά στις ερωτήσεις τους.
 
Ο 39χρονος εξετάστηκε από ψυχίατρο, ο οποίος έκρινε πως χρήζει νοσηλείας στο νοσοκομείο Αθαλάσσας, όπου και μεταφέρθηκε.

Πηγή ΚΥΠΕ

Related Articles

Back to top button
Close