ΔήμοςΗ Πόλη Μας

Συγχαρητήρια από τη Δήμαρχο στον μαθητή Ραφαήλ Σαμμούτη

Συγχαρητήρια στο μαθητή του Λυκείου Αγίου Γεωργίου Λακατάμιας Ραφαήλ Σαμμούτη, ο οποίος πρώτευσε στον παγκύπριο διαγωνισμό μαθητικού δοκιμίου, απευθύνει η Δήμαρχος Δρ. Φωτούλα Χατζήπαπα εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου. Σε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό αναφέρει συγκεκριμένα:

“Εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου Λακατάμιας, συγχαίρω τον μαθητή του Λυκείου Αγίου Γεωργίου Λακατάμιας, Ραφαήλ Σαμμούτη.Ο Ραφαήλ πήρε το πρώτο βραβείο στο φετινό Παγκύπριο Διαγωνισμό Μαθητικού Δοκιμίου της Ελληνικής Πρεσβείας.

Ως Δήμος ευχαριστούμε τον πρέσβυ της Ελλάδας στην Κύπρο κ. Θεοχάρη Λαλάκο και τον υπουργό Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομο Προδρόμου. Η παρουσία τους στην εκδήλωση του Λυκείου Αγίου Γεωργίου Λακατάμιας τιμά ιδιαίτερα τον Δήμο μας. Ήταν τιμή μου που παρευρέθηκα στην εκδήλωση του Λυκείου μας και ευχαριστώ την Διευθύντρια για την πρόσκληση.

Συγχαίρω τόσο την ίδια, όσον και τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς για την βράβευση του μαθητή του Λυκείου μας, αλλά και για το έργο τους στο Λύκειο Λακατάμιας.

Δρ Φωτούλα Χατζήπαπα

Δήμαρχος Λακατάμιας

Related Articles

Back to top button
Close