ΚοινωνικάΤοπικά Νέα

Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης την Κυριακή στη Λακατάμια

Το Συμβούλιο Κοινοτικού Εθελοντισμού Λακατάμιας διοργανώνει την Κυριακή 17.01.2021 συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τις άπορες οικογένειες των Δημοτικών της Λακατάμιας – Ανθουπολης.

Η συλλογή θα γίνει στο κτίριο του Πολυδύναμου Λακατάμιας (δίπλα από το κέντρο Υγείας Λακατάμιας) μεταξύ των ωρών 10:30 – 12:30.
Λόγω της πανδημίας η παράδοση των ειδών θα γίνεται σε κλειστά κουτιά που θα τα αφήνει ο κόσμος στην είσοδο του Κτιρίου χωρίς να έρχεται σε επαφή με οποιοδήποτε. 
Τα κουτιά πρέπει να αναγράφουν αριθμούς ως πιο κάτω:
Κουτί 1: είδη προσωπικής καθαριότητας (σαπούνια, σαμπουάν, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες κ.α.). 
Κουτί 2: είδη προγεύματος (φρυγανιές, μαρμελάδες, μέλι, κονσέρβες, γάλα μακράς διαρκείας, δημητριακά, κρουασάν συσκευασμένα, ζάχαρη, καφέ κ.α.). 
Κουτί 3: τρόφιμα (ελαιόλαδο, φυστικέλαιο, τόνους, κονσέρβες, αλεύρι, όσπρια, παξιμάδια, μακαρόνια κ.α.), σοκολάτες, μπισκότα, κουλουράκια. 
Κουτί 4: είδη καθαριότητας (υγρό πιάτων, σκόνη για πλύσιμο ρούχων, μαλακτικό ρούχων, υγρά γενικής καθαριότητας, σφουγγάρια, χαρτομάντηλα κ.α.).
Το Συμβούλιο Κοινοτικού Εθελοντισμού Λακατάμιας παρακαλεί να μην αναμιγνύονται τα πιο πάνω είδη αλλά να τοποθετηθούν σε ξεχωριστά κουτιά.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close