Η Πόλη ΜαςΣχολεία

Συνάντηση Σχολικής Εφορείας με κυλικειάρχες (φώτος)

Πραγματοποιήθηκε στις 19 Νοεμβρίου 2019, στα γραφεία της Σχολικής Εφορίας Λακατάμειας, συνάντηση με τους κυλικειάρχες των σχολείων της περιφέρειας μας.

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Λακατάμιας κ. Πέτρος Κουλέρμος, αφού καλωσόρισε τους κυλικειάρχες, τους ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία και τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουν στη θέση τους όσον αφορά σε θέματα που άπτονται της υγείας των μαθητών μας. Τους ευχαρίστησε για την υπεύθυνη στάση τους αλλά και για την ευαισθησία  με την οποία χειρίζονται τα θέματα άπορων μαθητών και την  συμβολή τους γενικότερα στη διαχείριση ανθρωπιστικών θεμάτων.

Ακολούθησε η τοποθέτηση από τους υπόλοιπους Σχολικούς Εφόρους που ήταν παρόντες και δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσει ο κάθε κυλικειάρχης ξεχωριστά για θέματα που τους απασχολούν.

Τα θέματα που τέθηκαν για προβληματισμό ήταν ποικίλα, μερικά από αυτά είναι το μεγάλο ύψος χρέωσης των τραπεζών για τις εγγυητικές, δυσκολίες στο νέο τρόπο υποβολής προσφορών, το ύψος του ενοικίου και άλλα.

Παράλληλα τονίστηκε πως η παρουσία φρουρού βοήθησε στην επίλυση θεμάτων που απασχολούσαν τους κυλικειάρχες τα προηγούμενα χρόνια.

“Η συνάντηση έληξε με την επαναβεβαίωση ότι όλοι θα συνεχίσουμε την άψογη συνεργασία μας, έχοντας πάντα ως κοινό στόχο την υγεία και την ευημερία των παιδιών που φοιτούν στα σχολεία μας“, αναφέρει ανακοίνωση της Σχολικής Εφορείας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close