ΕιδήσειςΚύπρος

Συνελήφθηκαν δυο Ρώσοι λίγο μετά τη διάρρηξη κατοικίας, στη Λεμεσό

Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα από τη Ρωσία πέρασε η Αστυνομία, τα οποία εντοπίστηκαν λίγο μετά τη διάρρηξη κατοικίας στον Άγιο Τύχωνα Λεμεσού. Καταζητούνται επίσης δυο ακόμη πρόσωπα, ένας άνδρας και μια γυναίκα, επίσης από τη Ρωσία, που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 9 χθες βράδυ, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για διάρρηξη σε οικία στη Λεμεσό, η οποία βρισκόταν σε εξέλιξη. Αμέσως στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία εντόπισαν να κινούνται πεζά στην περιοχή δύο ύποπτα πρόσωπα, τα οποία ανακόπηκαν για εξακρίβωση των στοιχείων τους. Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για 44χρονο και 30χρονο. 

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε, ότι από την οικία που είχε διαρρηχθεί κλάπηκαν διάφορα αντικείμενα, όπως χρυσαφικά και οινοπνευματώδη ποτά. Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, όπως μια τσάντα με οινοπνευματώδη ποτά, ένα γάντι και ένα ηλεκτρικό κουτί. Εναντίον των πιο πάνω προσώπων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close