ΕιδήσειςΚύπρος

Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα για εμπορία ενήλικων προσώπων

Δύο πρόσωπα συνελήφθησαν από την Αστυνομία στο πλαίσιο επιχείρησης σε Λευκωσία και Λεμεσό για πάταξη αδικημάτων σε σχέση με την καταπολέμηση της εμπορίας και εκμετάλλευσης προσώπων. 

Στο πλαίσιο πάταξης αδικημάτων σε σχέση με την καταπολέμηση της εμπορίας προσώπων και της εκμετάλλευσης προσώπων, πραγματοποιήθηκε χθες στη Λευκωσία και Λεμεσό, συντονισμένη επιχείρηση.
Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων, του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Λευκωσίας και Λεμεσού και του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας και Λεμεσού.
Κατά τη διάρκεια της συντονισμένης επιχείρησης, διεξήχθησαν ταυτόχρονα στις πιο πάνω επαρχίες βάσει δικαστικών ενταλμάτων, έρευνες σε δύο διαμερίσματα, τα οποία χρησιμοποιούνται ως χώροι παροχής μασάζ. Επίσης, έρευνες διεξήχθησαν στην οικία και σε αυτοκίνητα 39χρονου, κάτοικου επαρχίας Λευκωσίας.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, στα εν λόγω υποστατικά εντοπίστηκαν 7 γυναίκες διαφόρων εθνικοτήτων, οι οποίες οδηγήθηκαν στα Γραφεία Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων, για περαιτέρω εξετάσεις. Επίσης, εντοπίστηκε αριθμός τεκμηρίων και χρηματικό ποσό, τα οποία παραλήφθηκαν.
Το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων συνεχίζει τις εξετάσεις.
Εναντίον του 39χρονου και μιας 36χρονης, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close