ΕιδήσειςΚύπρος

Συνελήφθη στη Λεμεσό ο καταζητούμενος για εργαστήρι ναρκωτικών και εξαφάνιση Σύρου

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, προχώρησαν στη σύλληψη 30χρονου, ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις ναρκωτικών και απαγωγής προσώπου με σκοπό να φονευθεί. Ο 29χρονος καταζητείτο και από το ΤΑΕ Λεμεσού για την υπόθεση απαγωγής με σκοπό το φόνο 31χρονου Σύρου.
         Τα στοιχεία και φωτογραφία του 30χρονου υπόπτου, είχαν δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.
         Το μεσημέρι της Παρασκευής, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας ότι, αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί ο 30χρονος βρίσκεται στην περιοχή Παρεκκλησιάς, οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση από την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών, κατά την οποία τα μέλη της ΥΚΑΝ  εντόπισαν τον 30χρονο και προχώρησαν στη σύλληψή του, βάσει Δικαστικών ενταλμάτων. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης των δύο υποθέσεων.
         Η υπόθεση απαγωγής προσώπου με σκοπό να φονευθεί, αφορά στην εξαφάνιση 31χρονου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 14 του περασμένου Φεβρουαρίου.
Ο 31χρονος έχει δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο και τα στοιχεία του, επίσης έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.
Από τις εξετάσεις για εντοπισμό του 31χρονου ελλείποντα, εγέρθηκαν υποψίες για κακόβουλη ενέργεια, με ύποπτο τον 30χρονο καταζητούμενο.
         Ο 30χρονος φέρεται επίσης να συνδέεται με την πρόσφατη υπόθεση παράνομης παραγωγής ή παρασκευής ναρκωτικών, για την οποία η ΥΚΑΝ είχε προχωρήσει στη σύλληψη πέντε προσώπων. Πρόκειται για τρεις άνδρες, ηλικίας 31, 26 και 23 χρόνων και δύο γυναίκες, ηλικίας 35 και 26 χρόνων.
Οι πέντε ύποπτοι συνελήφθησαν στις 16 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΥΚΑΝ στην επαρχία Λεμεσού. Στην κατοχή και σε υποστατικά των υπόπτων, τα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν διάφορα τεκμήρια και πρόδρομες ουσίες παραγωγής ναρκωτικών.
Τις εξετάσεις για την υπόθεση ναρκωτικών συνεχίζει το επαρχιακό Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στην Λεμεσό, ενώ τις εξετάσεις για την υπόθεση απαγωγής, διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close