ΕιδήσειςΚύπρος

Συνελήφθη 22χρονος για τον φόνο στην οδό Ρηγαίνης

Η Αστυνομία ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι συνελήφθη  22χρονος ως ύποπτος για την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης που διαπράχθηκε το πρωί στη Λευκωσία.

Ο 24χρονος Ahmed Bin Talib από το Πακιστάν είναι το θύμα της δολοφονίας που διαπράχθηκε τα ξημερώματα. Οπως ανακοίνωσε η Αστυνομία το απόγευμα της Κυριακής, από τις εξετάσεις που ακολούθησαν τον εντοπισμό του νεκρού άνδρα στην οδό Ρηγαίνης στη Λευκωσία, διαπιστώθηκε ότι το θύμα είναι ο Ahmed Bin Talib. Στο πλαίσιο των ερευνών και εξετάσεων για την υπόθεση, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 22χρονου, ο οποίος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία ότι στη συγκεκριμένη οδό υπήρχε αναίσθητο πρόσωπο το οποίο έφερε τραύμα στο θώρακα. 

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή για εξετάσεις ενώ αυτοψία διενήργησαν οι Ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους. Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τον 24χρονο Ahmed Bin Talib από το Πακιστάν. Σύμφωνα με τον κ. Χαραλάμπους ο οποίος εξέδωσε και το πιστοποιητικό θανάτου του άτυχου 24χρονου, ο θάνατός του οφείλεται σε τραύμα στο θώρακα από τέμνον και νύσσον όργανο.

Στο πλαίσιο των ερευνών και εξετάσεων για την υπόθεση, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 22χρονου, ο οποίος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση. 

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις ενώ το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση. 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close