ΕιδήσειςΚύπρος

Συνελήφθη 38χρονος που καταζητείτο για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στη Λευκωσία

Στο πλαίσιο συλλογής και αξιολόγησης πληροφοριών, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν και συνέλαβαν άντρα 38 ετών, ο οποίος καταζητείτο για 14 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν στην πόλη και επαρχία Λευκωσίας.

Ο 38χρονος εντοπίστηκε στην οικία όπου διαμένει στη Λευκωσία, ενώ κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε το επιλήψιμο. 

Να σημειωθεί ότι, μόλις ο 38χρονος αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, προσπάθησε να διαφύγει πηδώντας από το παράθυρο του μπάνιου το οποίο βρίσκεται σε ύψος 3,5 μέτρων περίπου. Από την πτώση στην αυλή της οικίας του τραυματίστηκε ελαφρά. 

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε διάφορες εκδορές. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο. Ακολούθως, τέθηκε υπό κράτηση. 

Μετά τη σύλληψη του 38χρονου, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των προσωπικών του δεδομένων είναι αχρείαστη. 

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Υπενθύμιση: Περαιτέρω δημοσίευση φωτογραφίας που απεικονίζει το εν λόγω πρόσωπο, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.

Related Articles

Back to top button
Close