ΕιδήσειςΚύπρος

Συνελήφθη 62χρονος για διατήρηση οίκου ανοχής στη Λευκωσία

Υπόθεση διατήρησης οίκου ανοχής, μαστροπείας, αποζείν από κέρδη πορνείας και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, διερευνά η Αστυνομία, που προχώρησε σήμερα στη σύλληψη 62χρονου, μετά από συντονισμένη επιχείρηση από μέλη των ΟΠΕ και ΤΑΕ Λυκωσίας και του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από μαρτυρίες που εξασφάλισε η Αστυνομία, ότι χώρος, σε κτιριακό συγκρότημα στην Λευκωσία, χρησιμοποιείται ως οίκος ανοχής.

Γύρω στις 11.00 το πρωί σήμερα, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλήματος και του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας, μαζί με μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων, του Αρχηγείου Αστυνομίας, βάσει Δικαστικού εντάλματος έρευνας, εισήλθαν στο υποστατικό, όπου εντόπισαν σε δωμάτια, εφτά γυναίκες και δύο άνδρες, ενώ εντόπισαν και παρέλαβαν διάφορα τεκμήρια και χρηματικό ποσό. Ακολούθως τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 62χρονου υπεύθυνου του υποστατικού, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Οι εφτά γυναίκες οδηγήθηκαν σε ασφαλές χώρο της Αστυνομίας, για περαιτέρω εξετάσεις, αφού διερευνάται κατά πόσον πρόκειται για θύματα εμπορίας προσώπων, ενώ οι δύο άνδρες που εντοπίστηκαν στο υποστατικό οδηγήθηκαν στο ΤΑΕ για εξετάσεις.

Τις εξετάσεις συνεχίζουν το ΤΑΕ Λευκωσίας και το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close