ΚοινωνικάΤοπικά Νέα

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το Lakatamia Energy Run

Στους καταπράσινους κήπους του Πάρκου Αγίου Γεωργίου του Δήμου Λακατάμιας θα φιλοξενηθεί για δεύτερη φορά το Lakatamia Energy Run την Κυριακή 10 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για το σημείο αναφοράς της Λακατάμιας όπου στον ίδιο χώρο βρίσκεται η Δημοτική Αίθουσα Εκθέσεων καθώς επίσης και το επιβλητικό Δημοτικό Αμφιθέατρο της Λακατάμιας.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν τρέχοντας είτε ακόμη βαδίζοντας-περπατώντας (μόνον για την απόσταση των 5χλμ) στους φιλανθρωπικούς αγώνες δρόμου 5χλμ, 10χλμ και 1,000 μέτρα για παιδιά τους οποίους διοργανώνουν από κοινού ο Δήμος Λακατάμιας και ο αθλητικός οργανισμός Running in Cyprus.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές συνεχίζονται στην ιστοσελίδα www.energyrun.com.cy

Μετάλλια με το αλακάτι

Μοναδικά αναμνηστικά μετάλλια θα κατακτήσουν οι δρομείς με τον τερματισμό τους στους φετινούς αγώνες του Lakatamia Energy Run – Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021. Το αλακάτι το οποίο θεωρείται σήμα-κατατεθέν της Λακατάμιας φιγουράρει ανάγλυφο στα χρυσά μετάλλια της απόστασης των 10χλμ όπως επίσης και στα αργυρά μετάλλια της απόστασης των 5χλμ. Το αλακάτι είναι επίσης τυπωμένο στις εξαιρετικής ποιότητας κορδέλες και των δύο μεταλλίων.

Related Articles

Back to top button
Close