ΕιδήσειςΚύπρος

Συνεχίζονται οι εργασίες στη Λεωφόρο Κέννεντυ, λέει ο Δήμος Λευκωσίας

Την Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020, οι κατασκευαστικές εργασίες της Β’ Φάσης του έργου αναβάθμισης της Λεωφόρου Κέννεντυ στους Άγιους Ομολογητές, που βρίσκεται σε εξέλιξη, θα μεταφερθούν στο βόρειο πεζοδρόμιο, αναφέρει, σε ανακοίνωση του, ο Δήμος Λευκωσίας. 
 

Σημειώνει ότι οι εργασίες της Β’ Φάσης αφορούν το τμήμα μεταξύ των οδών Εσπερίδων και Καρπενησίου, ενώ οι εργασίες στο βόρειο πεζοδρόμιο αναμένεται να έχουν διάρκεια 4 εβδομάδων.
 
Οι υφιστάμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα συνεχίσουν να ισχύουν και έχουν ως εξής: Θα επιτρέπεται μόνο η τροχαία κυκλοφορία προς ανατολή (προς Λ. Λεμεσού), Η κυκλοφορία προς τη Λεωφόρο Νίκης θα πραγματοποιείται μέσω των οδών Στασίνου, Ιφιγενείας, Αρμενίας και Αρσινόης, Η κυκλοφορία προς το δυτικό τμήμα της Λεωφόρου Κέννεντυ θα πραγματοποιείται είτε μέσω των οδών Καρπενησίου, Πέντε Πηγαδίων, Γοργίου, Γερ. Μαρκορά, Α. Αραούζου, Αλασίας, Αγαπήνωρος, είτε μέσω των οδών Στασίνου, Ιφιγενείας, Αρμενίας, Εσπερίδων, όπως παρουσιάζονται στο σχετικό σχεδιάγραμμα, Η κυκλοφορία προς τις παρόδους δε θα διαφοροποιηθεί, ενώ κατάλληλη σήμανση θα τοποθετηθεί σε όσες παρόδους θα καταστούν προσωρινά αδιέξοδοι.
 
Ο Δήμος Λευκωσίας «εκτιμά την κατανόηση των επηρεαζόμενων πολιτών για την προσωρινή ταλαιπωρία». 
 
Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close