ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕιδήσεις

Συσσίτιο Λάρνακας: Στηρίζει 450 οικογένειες εδώ και 10 χρόνια

Καταφύγιο ανθρωπιάς και προσφοράς χαρακτήρισε το Συσσίτιο Λάρνακας, ο Δήμαρχος Ανδρέας Βύρας.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας επισκέφτηκε χθες Παρασκευή τις εγκαταστάσεις του Συσσίτιου Λάρνακας, το οποίο εδώ και 10 χρόνια με τη συμμετοχή εθελοντών, προσφέρει καθημερινά φρέσκο ζεστό φαγητό σε πολίτες που έχουν ανάγκη, στηρίζοντας έτσι 450 οικογένειες που αναλογούν σε 1200 άτομα.
 
Ο κ. Βύρας «ευχαρίστησε την Υπεύθυνη του Συσσιτίου καθώς και όλους τους  εθελοντές για την ανιδιοτελή προσφορά τους, η οποία διακατέχεται από αλληλεγγύη για τους  συμπολίτες μας. Το Συσσίτιο προσφέρει πρωτίστως αγάπη και είναι ένα καταφύγιο ανθρωπιάς και προσφοράς» είπε και πρόσθεσε πως «η προσπάθεια για προσφορά γίνεται ακόμα πιο σημαντική, αφού η ομάδα προσφέρει από το υστέρημα του χρόνου της».
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «το Συσσίτιο Λάρνακας, όπως και κάθε άλλη υπηρεσία προσφοράς, βρίσκεται πάντα σε συνεχή ανάγκη για αγαθά.  Για να μπορέσει να συνεχίσει να προσφέρει  στους δυσπραγούντες συνανθρώπους μας, ειδικότερα με τις επιπλέον ανάγκες που δημιούργησε η πανδημία του κορωνοϊού, απαιτείται συνεχής υλική ενίσχυση με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης».
 
Ο Δήμος Λάρνακας καλεί «όποιο από τους συνδημότες μπορεί και επιθυμεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του βοηθώντας το κοινωνικό έργο του Συσσιτίου ή ακόμη να προσφέρει αγαθά πρώτης ανάγκης, να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 99448154. Το Συσσίτιο Λάρνακας στεγάζεται στην οδό Γρίβα Διγενή 87 Γ».

Related Articles

Back to top button
Close