ΚοινωνικάΤοπικά Νέα

Σχεδόν καθόλου κίνηση στο Γραμμικό Πάρκο (φώτος)

Συμμόρφωση όσον αφορά στην απόφαση  για κλείσιμο των πάρκων, και στην περίπτωση μας του Γραμμικού Πάρκου Πεδιαίου παρατηρείται σήμερα. Υπό άλλες κανονικές συνθήκες, ο καλός καιρός που έχουμε σήμερα και η αργία της 25ης Μαρτίου θα έβγαζε στον πεζόδρομο-ποδηλατόδρομο αρκετούς συνδημότες μας.

Μια βόλτα που κάναμε όμως έδειξε ότι όσοι πήγαν για να ασκηθούν ή να πάρουν βόλτα το σκύλο τους ήταν μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού. Υπήρχαν ελάχιστοι  που έκαναν τζόκινγκ ή περπατούσαν και άλλοι που πήγαιναν βόλτα με το κατοικίδιό τους.

Ο δήμος Λακατάμιας βρίσκειται σε επαφή με τους άλλους Δήμους, απ΄ όπου διέρχεται το Γραμμικό Πάρκο, δηλαδή του Στροβόλου και της Λευκωσίας . Ανάλογα με την  συμμόρφωση και την τήρηση των διαταγμάτων θα λαμβάνονται στη συνέχεια αποφάσεις.

Την ευθύνη βέβαια για την εφαρμογή των διαταγμάτων με τα οποία απαγορεύεται η συνάθροιση ατόμων σε πάρκα, ανοικτούς αθλητικούς χώρος και παιδότοπος έχει η  Αστυνομία, η οποία μπορεί να προβαίνει σε καταγγελίες και να μοιράζει πρόστιμα.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close