ΔήμοςΗ Πόλη Μας

Σωκράτης Ιωακείμ: Δεν έχει πάρει οριστική απόφαση αν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Λακατάμιας

Δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα θέσει υποψηφιότητα για τη Δημαρχία της Λακατάμιας στις επικείμενες εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης, το μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Σωκράτης Ιωακείμ, δημοσιογράφος στο συγκρότημα “Ο Φιλελεύθερος”, Σωκράτης Ιωακείμ.

Σχετικό δημοσίευμα στο sigmalive υπό τον τίτλο “Υποψήφιος Δήμαρχος Λακατάμιας ο Σωκράτης Ιωακείμ;”, αναφέρει ότι δέχεται πιέσεις από οργανωμένα σύνολα και απλούς πολίτες για να υποβάλει υποψηφιότητα, ότι χαίρει εκτίμησης από όλους τους κομματικούς χώρους και πως αρκετοί θεωρούν πως θα αποτελούσε μία ιδανική επιλογή για τη θέση του Δημάρχου.  

Στη δήλωση του αφού τονίζει ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη, προσθέτει ότι αποτελεί τιμή το όνομα του να συζητείται για τη θέση του υποψήφιου Δήμαρχου Λακατάμιας, όμως δεν έχει λάβει οριστική απόφαση για το θέμα καθώς είναι κάτι το οποίο δεν εξαρτάται απολύτως από αυτόν.

Η δήλωση έχει ως εξής:

“Όταν αποφάσιζα τον Οκτώβριο του 2016 να ασχοληθώ για πρώτη φορά με τα κοινά, ξεκαθάρισα πως αυτό θα το έκανα αποκλειστικά για την αγάπη μου προς τη Λακατάμια, τον Δήμο όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα και ζω μέχρι σήμερα. Ξεκαθάρισα πως δεν με ενδιέφερε να διεκδικήσω οποιοδήποτε άλλο αξίωμα και πως οι φιλοδοξίες μου περιορίζονται αποκλειστικά στο Δήμο Λακατάμιας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της.

Είχα την τιμή να εκλεγώ το 2017 ως Δημοτικός Σύμβουλος και δεν το κρύβω ότι με προβληματίζει το κατά πόσο θα θέσω ή όχι την υποψηφιότητα μου ενώπιον των δημοτών της Λακατάμιας. Θεωρώ πως μέχρι στιγμής τόσο ως Πρόεδρος της Επιτροπής Πρασίνου του Δήμου, όσο και ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου και της Σχολικής Εφορείας ενήργησα με γνώμονα το καλό των δημοτών της Λακατάμιας και όχι για να εξυπηρετήσω κομματικά συμφέροντα.

Δεν αρνήθηκα να ακούσω τα προβλήματα κάθε πολίτη και να προσπαθήσω να τα επιλύσω ανεξαρτήτως της κομματικής του ταυτότητας.

Αποτελεί τιμή για μένα το όνομα μου να συζητείται για τη θέση του υποψήφιου Δήμαρχου Λακατάμιας και που αρκετοί φίλοι με παροτρύνουν να διεκδικήσω τη θέση, όμως δεν έχω λάβει οριστική απόφαση για το θέμα καθώς είναι κάτι το οποίο δεν εξαρτάται απολύτως από μένα.

Σεμνά και ταπεινά όπως διδάχθηκα από τους γονείς μου ό,τι και να γίνει στο τέλος της ημέρας θα συνεχίζω να διεκδικώ και να αγωνίζομαι για το καλό των δημοτών της Λακατάμιας”.

Related Articles

Back to top button
Close