ΕιδήσειςΚύπρος

Σύλληψη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και εμπλοκή σε ατύχημα

Άνδρας ηλικίας 36 ετών συνελήφθη από μέλη της Τροχαίας Λάρνακας, αφού είχε εμπλακεί σε οδική σύγκρουση, ενώ, σύμφωνα με την Αστυνομία, υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 18 φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο.
 
Από την σύγκρουση τραυματίστηκε μία γυναίκα ηλικίας 76 ετών, η οποία κρατήθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.
 
Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου της Αστυνομίας, γύρω στις 4 χθες το απόγευμα αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 36χρονος, στη λεωφόρο Νίκου και Δέσποινας Παττίχη, στη Λάρνακα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με το προπορευόμενό του όχημα, που οδηγούσε 76χρονη.

Από το σύγκρουση το όχημα της 76χρονης μετακινήθηκε με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε αυτοκίνητο, που οδηγούσε 30χρονη και βρισκόταν σε αναμονή σε φώτα τροχαίας.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε η 76χρονη, η οποία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Όπως διαπιστώθηκε υπέστη κατάγματα σπονδύλων και κρατήθηκε για νοσηλεία. 

Τη σκηνή του τροχαίου επισκέφθηκαν μέλη της Τροχαίας Λάρνακας. Στον 36χρονο διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης, με θετική ένδειξη. Ως εκ τούτου μεταφέρθηκε στα γραφεία της Τροχαίας Λάρνακας. Εκεί υποβλήθηκε σε τελική εξέταση αλκοόλης με χαμηλότερο αποτέλεσμα 163μg% αντί 9μg%.

O 36χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Related Articles

Back to top button
Close