ΕιδήσειςΚύπρος

Σύλληψη ενός προσώπου για την υποδοχή του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Στη σύλληψη άντρα, 42 ετών, από την επαρχία Λάρνακας, προχώρησε χθες η αστυνομία σχετικά με υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, αμέλειας για τη διάδοση νόσων επικίνδυνων για τη ζωή, πρόκλησης ανησυχίας, παράνομης κατοχή εκρηκτικών υλών και παράνομης συνάθροιση 
 
Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 1300 χθες, αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας ποδοσφαιρική ομάδα (ΠΑΟΚ) στο πλαίσιο συμμετοχής της σε ευρωπαϊκό αγώνα σήμερα Πέμπτη στην Κύπρο. 

Αριθμός ατόμων, 25-30, μετέβησαν στον χώρο του αεροδρομίου για να υποδεχθούν την εν λόγω ομάδα, παραβιάζοντας το σχετικό διάταγμα του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου. 
 
Τα παράνομα συναθροισμένα πρόσωπα, κατά την έξοδο της ομάδας από το αεροδρόμιο, φέρονται να άναψαν φωτοβολίδες, φώναζαν συνθήματα και προκαλούσαν ανησυχία. Από τις εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 42χρονου, ο οποίος και συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος. Ανακρινόμενος παραδέχθηκε στην παρουσία του στο χώρο και αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί αργότερα.
Στο πλαίσιο των εξετάσεων παραλήφθηκε οπτικό υλικό, το οποίο αξιολογείται για εντοπισμό και άλλων προσώπων που συμμετείχαν παράνομα στη συγκέντρωση.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close