ΕιδήσειςΚύπρος

Σύλληψη τεσσάρων ατόμων για υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών

Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο υπόθεσης παράνομης κατοχής ναρκωτικών. Πρόκειται για τρεις άντρες ηλικίας 46, 33 και 21 ετών και μια γυναίκα ηλικίας 38 ετών.

Στην οικία του 46χρονου εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων, πάνω από 2 κιλά άσπρης σκόνης που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας “της σύλληψης των πιο πάνω προσώπων, προηγήθηκε συντονισμένη επιχείρηση της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών Αρχηγείου κατά τη διάρκεια της οποίας αρχικά ανέκοψαν χθες το απόγευμα για έρευνα σε περιοχή της Λευκωσίας, το αυτοκίνητο του 33χρονου”.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε στο αυτοκίνητό του 33χρονου, ένα χειροποίητο τσιγάρο, που περιείχε ξηρή φυτική ύλη κάνναβη, καθώς επίσης και ένα νάιλον σακούλι, το οποίο περιείχε άσπρη σκόνη που πιστεύεται, ότι είναι κοκαΐνη βάρους 100 περίπου γραμμαρίων.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, ακολούθησε έρευνα στην οικία του 46χρονου, στην παρουσία της 33χρονης και του 21χρονου, κατά την οποία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 2 κιλά και 215 γραμμάρια άσπρης σκόνης που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, διάφορα καπνικά προϊόντα και χρηματικό ποσό.
Και τα τέσσερα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης και τέθηκαν υπό κράτηση.
Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις. 


<

Related Articles

Back to top button
Close