ΕιδήσειςΚύπρος

Σύλληψη τεσσάρων προσώπων για κλοπή σε ενεχυροδανειστήριο

Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης ληστείας σε ενεχυροδανειστήριο, που διαπράχθηκε στις 25 Ιανουαρίου, στη Λευκωσία.


Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, το πρωί της 25ης Ιανουαρίου, ενώ η υπεύθυνη του ενεχυροδανειστηρίου, ξεκλείδωσε και εισήλθε στο κατάστημα, εισήλθαν σε αυτό τρεις άγνωστοι άνδρες, που φορούσαν κουκούλα και με την απειλή μαχαιριού την ανάγκασαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο του καταστήματος. Ακολούθως οι δράστες άρπαξαν ποσότητα χρυσαφικών, χρηματικό ποσό και το κινητό τηλέφωνο της παραπονούμενης και αφού την κλείδωσαν στην κουζίνα του καταστήματος, τράπηκαν σε φυγή.


Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον τεσσάρων προσώπων ηλικίας 25, 30, 31 και 34 ετών, τα οποία εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν χθες στην Πάφο, μετά από συντονισμένη επιχείρηση που έγινε από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας και ΟΠΕ Πάφου.


Επίσης, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκε και συνελήφθη ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 29 ετών, που καταζητείτο για τρείς υποθέσεις διαρρήξεων, οι οποίες διαπράχθηκαν στην Πάφο, το 2011.
Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close