Σπόρ

Παίκτης της Καρμιώτισσας ο συλληφθείς 30χρονος για τα στημένα

Ο ποδοσφαιριστής που συνέλαβε σήμερα η Αστυνομία σε σχέση με τα υόποτα για έντινη στοιχηματική δραστηριότητα παιχνίδια αγωνίζεται στην Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Η Καρμιώτισσα είναι μια από τις ομάδες η οποία βρίσκεται ανάμεσα στη λίστα με τα ύποπτα παιχνίδια.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι εκθέσεις της ΟΥΕΦΑ κάνουν αναφορά στο συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή ότι με την απόδοσή του επηρέασε το αποτέλεσμα. Υπενθυμίζουμε πως η UEFA επιρρίπτει ευθύνη στην Καρμιώτισσα για τον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Θυμίζουμε ότι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει στείλει στοιχεία για πέντε παιχνίδια με ύποπτη στοιχηματική δραστηριόρτητα στην ΚΟΠ, η οποία έδωσε τα στοιχεία στην Αστυνομία.

ΤΙ ΓΡΑΨΑΜΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Εξελίξεις στις υποθέσεις με τους φακέλους για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε 30χρονο ποδοσφαιριστή για διερεύνηση δυο αγώνων με έντονη στοιχματική δραστηριότητα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας: Η Αστυνομία προχώρησε πριν από λίγο στη σύλληψη 30χρονου ποδοσφαιριστή, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων, που αφορούν [2] ποδοσφαιρικούς αγώνες με έντονη στοιχηματική δραστηριότητα.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close