ΕιδήσειςΚύπρος

Σύλληψη 31χρονης για κλοπή και κλεπταποδοχή αυτοκινήτου

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε στις 12 Φεβρουαρίου, 2021 στη Λεμεσό, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, εντόπισαν  γύρω στις 7.50 χθες βράδυ έξω από υποστατικό στην επαρχία Λάρνακας, αυτοκίνητο χωρίς αριθμούς εγγραφής που φαινόταν να μοιάζει με το καταγγελθέν ως κλοπιμαίο. 

Τα μέλη της Αστυνομίας έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση το εν λόγω αυτοκίνητο και λίγο αργότερα, γυναίκα θεάθηκε να εισέρχεται σε αυτό και να προσπαθεί να το εκκινήσει. Αμέσως, οι αστυνομικοί ανέκοψαν το όχημα και από έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για το κλοπιμαίο αυτοκίνητο. 

Η 31χρονη συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της κλεπταποδοχής και οδηγήθηκε μαζί με το κλοπιμαίο αυτοκίνητο στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης όπου ανακρίθηκε και κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα της οδήγησης χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας και χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη. 

Στη συνέχεια παραδόθηκε στα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού όπου επανασυνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και για την κλοπή του αυτοκινήτου και ακολούθως τέθηκε υπό κράτηση.  

Το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης συνεχίζουν τις εξετάσεις. 

Related Articles

Back to top button
Close