ΕιδήσειςΚύπρος

Σύλληψη 36χρονης γιατρού για διερευνώμενη απάτη σε βάρος του ΓεΣΥ

Αδικήματα κατά παράβασης του περί Γενικού Συστήματος Υγείας Νόμου, διερευνώνται εναντίον 36χρονης γιατρού, όταν διαπιστώθηκε ότι δεν έγινε ποτέ χειρουργική επέμβαση που καταχωρήθηκε σε 73χρονη δικαιούχο.
 
Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομίας, καταγγέλθηκε από γυναίκα ηλικίας 73 ετών ότι, αφού είχε επισκεφθεί την 36χρονη στο ιατρείο που διατηρεί στη Λεμεσό, για θέματα υγείας, η τελευταία φέρεται να έκρινε ότι η ηλικιωμένη έχριζε χειρουργικής επέμβασης.
 
Η 73χρονη εισήχθη σε ιατρικό κέντρο για τη χειρουργική επέμβαση και λίγους μήνες αργότερα, χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο για θέμα υγείας, όπου εκεί της ανακοινώθηκε πως έχρηζε της ίδιας χειρουργικής επέμβασης.

Μετά από εξέταση που έτυχε η 73χρονη από ιδιώτη γιατρό, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε τύχει της χειρουργικής επέμβασης που της είχε αναφερθεί από την 36χρονη.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, παραλήφθηκε ο ιατρικός της φάκελος όπου φαίνεται ότι η 36χρονη συμπλήρωσε βάση νομοθεσίας εξιτήριο έγγραφο της παραπονούμενης καθώς επίσης και της χειρουργικής επέμβασης της οποίας υποτίθεται έτυχε η 73χρονη.

Από το γραφείο της 36χρονης παραλήφθηκαν τεκμήρια για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Related Articles

Back to top button
Close