ΕιδήσειςΚύπρος

Σύλληψη 52χρονου για υπό διερεύνηση υπόθεση εντοπισμού σχεδόν 6 κιλών κάνναβης

Άνδρας ηλικίας 52 ετών, ο οποίος καταζητείτο για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας για υπόθεση που αφορά εντοπισμό 5 κιλών και 800 γραμμαρίων κάνναβης, συνελήφθη χθες το απόγευμα.
 
Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, άλλα τρία άτομα ηλικίας 34, 31 και 24 ετών.
 
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, «έρευνα σε όχημα που οδηγείτο από 34χρονο στην επαρχία Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους, 2 κιλών και 120 γραμμαρίων και ο 34χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.
Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 34χρονου, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, 350 γραμμάρια κάνναβης, ένα μηχάνημα αεροστεγούς σφράγισης και μία ζυγαριά ακριβείας.
Στη συνέχεια, τα μέλη της ΥΚΑΝ στην ίδια περιοχή της επαρχίας Λάρνακας, εντόπισαν όχημα να κινείται ύποπτα και έκαναν σήμα στον οδηγό του να σταματήσει, χωρίς αυτός να το πράξει, ενώ το εν λόγω όχημα εντοπίστηκε λίγο αργότερα, εγκαταλελειμμένο και χτυπημένο σε παρακείμενο δρόμο.
Επίσης, στην περιοχή εντοπίστηκε και ανακόπηκε τρίτο όχημα, το οποίο κινείτο ύποπτα και οδηγείτο από 31χρονο. Τα μέλη της ΥΚΑΝ όταν πλησίασαν το εν λόγω όχημα, αντιλήφθηκαν ότι εντός του βρισκόταν ξαπλωμένος ο οδηγός του δεύτερου οχήματος, ηλικίας 24 ετών, που είχε διαφύγει νωρίτερα. Ο 24χρονος προσπάθησε εκ νέου να διαφύγει, αλλά ανακόπηκε από τα μέλη της ΥΚΑΝ και στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα γραμμάριο κάνναβης.
Ακολούθως, ο 24χρονος φέρεται να υπέδειξε στα μέλη της ΥΚΑΝ συγκεκριμένο σημείο, όπου προηγούμενος είχε αποκρύψει ένα χάρτινο κιβώτιο, το οποίο περιείχε 3 περίπου κιλά κάνναβης. Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 24χρονου εντοπίστηκαν 19 γραμμάρια κάνναβης.
Επίσης, σε έρευνα που έγινε ακολούθως στην οικία 52χρονου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 310 γραμμάρια κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας, ένα μηχάνημα αεροστεγούς σφράγισης και άλλα τεκμήρια.

Οι 34χρονος, 31χρονος και 24χρονος συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ ο 52χρονος καταζητείται με δικαστικό ένταλμα και χθες συνελήφθη.    

 Οι εξετάσεις συνεχίζονται.      

Related Articles

Back to top button
Close