ΕιδήσειςΚύπρος

Τέσσερις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων και 1 ενήλικου, εξετάζει η Αστυνομία

Τέσσερις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων προσώπων και μία ενήλικου προσώπου από 50χρονο, διερευνήθηκαν ή διερευνώνται από την Αστυνομία.
 
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά με τη νέα καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου προσώπου από 50χρονο, που είδε το φως της δημοσιότητας, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου είπε ότι για το συγκεκριμένο πρόσωπο, διερευνήθηκαν ή διερευνώνται πέντε υποθέσεις.
 
«Η μια αφορά σεξουαλική κακοποίηση ενήλικου προσώπου και οι άλλες τέσσερις σεξουαλικές κακοποιήσεις ανηλίκων προσώπων.

Οι τρεις από τις υποθέσεις αυτές έχουν ήδη καταχωρηθεί ενώπιον Κακουργιοδικείου και ο ύποπτος βρίσκεται υπό κράτηση ως υπόδικος. Για την τέταρτη υπόθεση έχει ολοκληρωθεί η διερεύνηση και μετά από οδηγίες της Γενικής Εισαγγελίας καταχωρείται τις επόμενες μέρες ενώπιον δικαστηρίου», πρόσθεσε.

Είπε, επίσης, ότι υπάρχει ακόμα μια υπόθεση, η πέμπτη που αφορά επίσης σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου προσώπου, η οποία βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της διερεύνησης.

Καταλήγοντας, ο κ. Ανδρέου είπε ότι η τελευταία υπόθεση είναι στο τελικό στάδιο κατά πόσο ενδεχομένως να προκύπτουν ποινικά αδικήματα, που θα διαπιστωθεί μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Related Articles

Back to top button
Close