ΚοινωνικάΤοπικά Νέα

Τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου στο Δήμο Λακατάμιας, στις 14 &15 Δεκεμβρίου

Στα πλαίσια εξάλειψης της διασποράς του COVID-19 στην κοινότητα, το Υπουργείο Υγείας προσφέρει δωρεάν εργαστηριακό έλεγχο για COVID-19 στους πολίτες με την μέθοδο της ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

Στο Δήμο Λακατάμιας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι την Δευτερα 14 Δεκεμβριου από τις 10:30 π.μ μέχρι και τις 5:00 μ.μ και την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020 από τις 8:30 π.μ. μέχρι τις 5:00 μ.μ., στον χώρο στάθμευσης των οχημάτων του Δήμου, νοτιανατολικά του κτηρίου του Δημαρχείου.

“Καλούμε όλους τους δημότες και ειδικά όσους εργάζονται σε χώρους εξυπηρέτησης κοινού, διανομείς και επαγγελματίες πρώτης γραμμής να προσέλθουν για το δωρεάν έλεγχο. Παρακαλούνται οι δημότες που θα προσέλθουν για την εξέταση, να τηρούν τις αποστάσεις, να φέρουν προστατευτικές μάσκες και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμοδίων που θα βρίσκονται εκεί, για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση από τη μονάδα νοσηλευτών που θα διενεργούν τις δειγματοληψίες”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close