ΕιδήσειςΚύπρος

Το αδιαχώρητο στην πλατεία Τροόδους, έκλεισε δρόμους η Αστυνομία

Το αδιαχώρητο έγινε σήμερα στην πλατεία Τροόδους καθώς πολύς κόσμος εκμεταλλευόμενος τον καλό καιρό επισκέφθηκε το ορεινό θέρετρο που απέκτησε κατάλευκη μαγεία από το χιόνι που έπεσε. Γεγονός που εγκυμονούσε και κινδύνους, λόγω της ολισθηρότητας και της ιδιαιτερότητας του οδικού δικτύου της περιοχής.

Έτσι, η και η Αστυνομία έκλεισε δρόμους για λόγους ασφαλείας. Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι λόγω υπερβολικά αυξημένης τροχαίας κίνησης και συνωστισμού που παρατηρήθηκε στην πλατεία Τροόδους, για σκοπούς ασφαλείας, είχαν κλείσει για την τροχαία κίνηση όλοι οι δρόμοι, που οδηγούν στο Τρόοδος, δηλαδή: Προδρόμου – Τροόδους, Καρβουνά – Τροόδους και Πλατρών – Τροόδους.

Οι οδηγοί καλούνται να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των Αστυνομικών που βρίσκονται στην περιοχή. Όσοι οδηγοί εξακολουθούν να βρίσκονται ήδη στην περιοχή, προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των αστυνομικών. Καλούνται επίσης να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας του οχήματός τους αναμμένα.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close