Σπόρ

ΤΟ ΘΟΪ απάντησε στον Κλεάνθη Γεωργιάδη

Το ΘΟΪ Λακατάμιας έδωσε επίσημα απάντηση στον πρόεδρο της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας Κλεάνθη Γεωργιάδη ο οποίος σε ανάρτηση του είχε κάνε λόγο για αυξημένη στοιχηματική δραστηριότητα για το παιχνίδι των δυο ομάδων, το οποίο έληξε ισόπαλο 3-3 το περασμένο Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά:

“Στην ανακοίνωση της ΠΑΕΕΚ έγινε διασύνδεση του Θ.Ο.Ι Λακατάμιας με στοιχηματικές δραστηριότητες που ουδεμία σχέση έχουν με το Σωματείο μας. Εμείς κατήλθαμε στον αγώνα για να διεκδικήσουμε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, που ήταν η νίκη προκειμένου να συνεχίσουμε τον αγώνα για παραμονή στην Β’ κατηγορία.

Τις τελευταίες ημέρες βουίζει η Λευκωσία για τους νέους Ολλανδούς παίκτες υψηλού επιπέδου που ήρθαν στην ομάδα μας και για τη νέα δυναμική του Θ.Ο.Ι, αν αυτό το γεγονός δημιούργησε έντονη στοιχηματική δραστηριότητα, ουδεμία σχέση έχει το Σωματείο μας.

Σε ό,τι αφορά τη διαιτησία, το Θ.Ο.Ι από την αρχή της χρονιάς έρχεται αντιμέτωπο με άδικες διαιτησίες, για αυτό στείλαμε και δημοσιεύσαμε σχετική επιστολή την προηγούμενη εβδομάδα.

Μπορεί κάποιοι να μας θεωρούν ξοφλημένους, αλλά εμείς θέλουμε να δώσουμε το μήνυμα ότι θα παλέψουμε μέχρι τέλους με σεβασμό και αγάπη για το άθλημα. Υπενθυμίζουμε ότι το Σωματείο μας ήταν και είναι πάντα δίπλα στους πρόσφυγες, και το απέδειξε στην πράξη το 1974 όπου έδωσε στέγη σε πολλές προσφυγικές ομάδες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Θ.Ο.Ι εύχεται από καρδιάς στην ΠΑΕΕΚ, να πετύχει το στόχο της”.

Related Articles

Back to top button
Close