ΚοινωνικάΤοπικά Νέα

Το πασχαλινό αυγό στη διακόσμηση Χριστουγέννων-Τι καταγγέλλει η Δήμαρχος

Κακόγουστο αστείο, προβοκάτσια ή παραβατικότητα όπως τις τόσες άλλες; Η τοποθέτηση Πασχαλινού αυγού δίπλα σε Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο στον κυκλικό κόμβο Ιωάννη Καποδίστρια στη Λακατάμια κάνει το γύρο των social media και ανάγκασε τη Δήμαρχο να τοποθετηθεί με ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η Δήμαρχος καταγγέλλει ότι κλάπηκαν από τον Πασχαλινό διάκοσμο αυγά και κακόβουλα κάποιοι τοποθέτησαν ένα δίπλα από Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο. Το συμβάν έχει καταγγελθεί στην Αστυνομία και όπως αναφέρει η Δήμαρχος ο Δήμος επιφυλάσσει όλα τα νόμιμα δικαιώματα του έναντι όσων έχουν εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός και να εκθέσουν τη Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο. Επίσης καταγγέλλει ότι κάποιοι προσπάθησαν να καταστρέψουν την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στην συμβολή των οδών Παντελή Κατελάρη και Μακαρίου.

Αυτούσια η ανάρτηση της κ. Χατζήπαπα:

«Η Δήμαρχος Λακατάμιας καταγγέλλει

Η παραβατικότητα, η ανευθυνότητα και η έλλειψη σεβασμού δυστυχώς έγιναν αιτία να κατηγορείται ο Δήμος Λακατάμιας και κάποιες εικόνες να προβάλλονται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ενημερώνω επίσημα και υπεύθυνα, (σίγουρα χιλιάδες Δημότες είδαν τον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο στα διάφορα σημεία της Λακατάμιας) ότι ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός έγινε όπως επιβάλλεται και με τον απαραίτητο σεβασμό στη μεγάλη αυτή εορτή.

Δυστυχώς κάποιοι αποφάσισαν, παρανομώντας, να τοποθετήσουν ένα πασχαλινό αυγό στον κυκλικό κόμβο της οδού Ιωάννη Καποδίστρια. Το πού το βρήκαν δεν ξέρω, εξάλλου η κακόβουλη, ή ανόητη αυτή κίνηση έγινε μεταξύ των αργιών 25/12 (το βράδυ) και 26/12 (πρωΐ). Να ενημερώσω ότι όταν έγινε ο Πασχαλινός στολισμός (2019), κάποια από τα Πασχαλινά αυγά που τοποθετήθηκαν, είχαν κλαπεί και προφανώς έχουν χρησιμοποιηθεί για το λυπηρό αυτό συμβάν.

Να σημειώσω επίσης ότι στις 24/12/2019 κάποιοι προσπάθησαν να καταστρέψουν την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στην συμβολή των οδών Παντελή Κατελάρη και Μακαρίου. Συνεργείο του Δήμου άμεσα έκανε τις απαραίτητες επιδιορθώσεις. Το βράδυ στις 26/12 πάλιν έδρασαν κακόβουλα κάποιοι. Αυτή την φορά αφαίρεσαν από την Φάτνη φιγούρες.

Για όλα τα πιο πάνω ενημερώθηκε ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμιας.

Ο Δήμος, επειδή κάποιοι άφησαν αιχμές για την υπηρεσία, διερευνά επίσης το συγκεκριμένο συμβάν. Αν κάποιοι Δημότες έχουν στοιχεία, παρακαλώ όπως επικοινωνήσουν είτε με τον Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμιας ή με εμένα προσωπικά.

Καταλήγοντας αναφέρω ότι ο Δήμος επιφυλάσσει όλα τα νόμιμα δικαιώματα του έναντι όσων έχουν εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός και προσπάθησαν με οποιοδήποτε τρόπο να εκθέσουν την Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Δήμου.

Δρ Φωτούλα Χατζήπαπα

Δήμαρχος Λακατάμιας»

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close