ΕιδήσειςΚύπρος

Το Πολυδύναμο Λευκωσίας θα λειτουργήσει Καλοκαιρινά Προγράμματα Προστασίας &Απασχόλησης Παιδιών

Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας ανακοίνωσε τη λειτουργία Καλοκαιρινών Προγραμμάτων Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιών, με βάση το σχετικό υγειονομικό πρωτόκολλο, από τις 29 Ιουνίου μέχρι και την έναρξη της σχολικής χρονιάς.
 
Όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση τα Καλοκαιρινά Προγράμματα θα λειτουργήσουν στα Δημοτικά Σχολεία Αγίου Ανδρέα, Αγίων Ομολογητών και Χατζηγεωργάκη Κορνέσιου, καθώς και το «Πολυπολιτισμικό Κέντρο Φροντίδας Παιδιών Λευκωσίας» στο κυρίως κτίριο του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας.
 
Ανακοινώνεται επίσης να λειτουργήσει το Ειδικό Καλοκαιρινό Σχολείο, από την 1η Ιουλίου μέχρι τις 31 Ιουλίου για τα άτομα που φοιτούν στο Ειδικό Σχολείο Λευκωσίας.
 
Σημειώνεται ότι λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών και της τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων, τη φετινή χρονιά οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και θα δοθεί προτεραιότητα σε οικογένειες με ειδικά κριτήρια, κυρίως των παιδιών που φοιτούν στα εν λόγω σχολεία.
 
 Με την ίδια ανακοίνωση γίνεται ενημέρωση ότι από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, αρχίζει ξανά τη λειτουργία του το πρόγραμμα «Κατ’ Οίκον Φροντίδας Βρεφών και Νηπίων».
 
Τα καλοκαιρινά προγράμματα θα λειτουργήσουν με τη στήριξη του Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας του Υπ. Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, του Υπ. Παιδείας Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και του ιδρύματος Α.Γ. Λεβέντη. 
 
Περαιτέρω πληροφορίες για τη λειτουργία των προγραμμάτων υπάρχουν στην  ιστοσελίδα του Δήμου Λευκωσίας, Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας: http://www.nicosia.org.cy/el-GR/municipality/multipurpose-centre/mutlicultural/
 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close