Σπόρ

Το πρόγραμμα προπονήσεων των Ακαδημιών Grassroots του ΘΟΪ

Ανακοίνωση των Ακαδημιών του ΘΟΪ Λακατάμιας αναφέρει ότι την ερχόμενη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020 αρχίζουν οι προπονήσεις για τις ηλικίες των ομάδων του GRASSROOTS μας, με συγκεκριμένο πρωτόκολλο, βάση αυτό που εξέδωσαν ο ΚΟΑ και ο Σύνδεσμος Προπονητών. Στα αξιοσημείωτα είναι η επισήμανση ότι οι γονείς δεν πρέπει να παρευρίσκονται στις προπονήσεις.

Συνεχίζοντας η ανακοίωση προσθέτει:

“Σημαντικό είναι να γνωρίζει το κάθε παιδί, ότι θα έρχεται στην προπόνηση με την δική του μπάλα, την οποία θα έρχεται σε επαφή μόνο αυτός.

Τα παιδιά θα είναι σε ομάδες των 10 συμπεριλαμβανομένου του προπονητή τους. Οδηγίες θα δοθούν και επιτόπου από τον προπονητή τους.

Μέχρι τις 14:00 της εκάστοτε μέρας που έχετε προπόνηση, βάση του προγράμματος σας, θα πρέπει να στέλνετε μήνυμα στον προπονητή της ομάδας σας, για την παρουσία σας ή όχι στην προπόνηση, ούτως ώστε να γίνετε ο κατάλληλος προγραμματισμός.

Η μη αποστολή μηνύματος θα θεωρηθεί ότι δεν θα έρθει το παιδί σας προπόνηση.

Σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουμε παραλάβει, οι γονείς δεν θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο των προπονήσεων.

Παρακαλούμε όπως τα παιδιά σας να έρχονται 5 λεπτά πριν την έναρξη της προπόνησης και να τα παραλαμβάνετε αμέσως μετά το τέλος χωρίς χρονοτριβεί.

Πάνω από όλα για εμάς, προπονητές και διεύθυνση των ακαδημιών, είναι η υγειά των αθλητών μας, γι’ αυτό σας παρακαλούμε να τηρείτε τις οδηγίες που θα σας δοθούν.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την συνεργασία σας.

Σας ευχόμαστε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close