Σπόρ

Το σωματείο Κυριάκος Μάτσης στο Cyprus Electronic Football Leugue

Το σωματείο Κυριάκος Μάτσης Λακατάμιας K.Matsis Lakatamia Esports συμμετέχει για πρώτη φορά στο @Cyprus Electronic Football Leugue. Το πρωτάθλημα αρχίζει αύριο 8 Νοεμβρίου με 2 αναμετρήσεις. Να ευχηθούμε καλές επιτυχίες!

Cyprus Electronic Football League

Το CEFL και το CEFC είναι το Κυπριακό πρωτάθλημα & κύπελλο esports FIFA 22 Pro Clubs. Κάθε εικονικός παίκτης έχει τι δική του θέση και χειρίζεται από ένα κανονικό παίκτη της ομάδας. Δηλαδή 11 παίκτες παίζουν σε κάθε ομάδα μέσω τις πλατφόρμας PS4 η PS5. (όπως ακριβώς και στο κανονικό ποδόσφαιρο). Επίσης υπάρχει κανονικά προπονητής και team manager.

Η επικοινωνία και ο συντονισμός που χρειάζεται για να ένα καλό αποτέλεσμα, αποτελεί τον κύριο λόγο που το FIFA22 είναι ένα απο τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια στον χώρο των esports. Το πρωτάθλημα CEFL μπορεί να παρακολουθήσει ο οποιοσδήποτε, ακόμα και ο αγνός φίλαθλος του ποδοσφαίρου.

Οι 10 ομάδες που συμμετέχουν στο CEFL και το CEFC είναι: ΑΕΚ Larnaca eSports, Akritas Chlorakas eSports, APOEL FC eSports, Apollon eSports, Doxa Katokopias eSports, E-Matsis, Ethnikos Achnas eSports, OLB ESC, PAEEK Kerynias eSports, Pafos EFC O μέγας χορηγός του CEFL και του CEFC είναι η INSPOT, η μεγαλύτερη αλυσίδα esports cafe στην Κύπρο και στην Ευρώπη με 90 καταστήματα.

Στα INSPOT μπορεί κάποιος να παίξει τους πιο δημοφιλείς τίτλους στους πιο προηγμένους υπολογιστές και κονσόλες σε Λάρνακα, Λευκωσία, Κίτι και Παραλίμνι! Μείνετε συντονισμένοι για πολλά νέα, αγώνες και Live Streaming

Related Articles

Back to top button
Close