ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕιδήσεις

Το ΥΠΕΣ ενέκρινε υπογραφή συμβολαίων για βελτίωση – ανάπλαση δρόμων στην Αγ. Νάπα

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών η υπογραφή των συμβολαίων που αφορούν το έργο για τη βελτίωση και ανάπλαση δρόμων στο κέντρο του Δήμου Αγίας Νάπας.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «το Τμήμα Πολεοδομίας έχει ανάψει το πράσινο φως για να υλοποιηθεί το έργο για «Βελτίωση οδών Τεύκρου Ανθία, Γ. Παππουλή, Δημοκρατίας, Φιλίας κ.α.», αξίας τριών εκατομμυρίων ευρώ, που θα βελτιώσει την καθημερινότητα των δημοτών και των χιλιάδων ξένων τουριστών που επισκέπτονται κάθε χρόνο την Αγία Νάπα. Η υπογραφή των συμβολαίων με τον εργολάβο αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες».
 
Προστίθεται ότι το έργο προνοεί «ανάπλαση δρόμων και πεζοδρομίων, υπογειοποιήσεις όλων των υπηρεσιών κοινής ωφελείας, εγκατάσταση σύγχρονου φωτισμού και αστικού εξοπλισμού, φυτεύσεις δέντρων και δημιουργία χώρων πρασίνου».
 
Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρήστος Ζαννέττος ανέφερε πως «η ανάπλαση των δρόμων στο κέντρο του Δήμου αναμένεται να δώσει ώθηση στο κοινό για μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στα εμπορικά καταστήματα των συγκεκριμένων οδών. Ο Δήμος προτίθεται να συγκαλέσει σύσκεψη με την συμμετοχή όλων των επιχειρηματιών και καταστηματαρχών που δραστηριοποιούνται στους δρόμους αυτούς, ώστε να καθοριστεί η πιθανή ημερομηνία έναρξης των κατασκευαστικών έργων, προκειμένου να μην επηρεαστούν οι επιχειρήσεις κατά την καλοκαιρινή περίοδο».
 
Εξέφρασε επίσης «ιδιαίτερη ικανοποίηση για το γεγονός ότι παρόλες τις δυσκολίες που έχει προκαλέσει η πανδημία και τις μεγάλες οικονομικές επιπτώσεις που έχει επιφέρει, ο Δήμος Αγίας Νάπας με σκληρή δουλειά και επιμονή, προχωρά στην υλοποίηση ενός έργου υποδομής και ανάπτυξης της Αγίας Νάπας, αξίας 3 εκατομμυρίων ευρώ».

Related Articles

Back to top button
Close