ΕιδήσειςΚύπρος

Τρία τροχαία στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας-Ριζοελιάς χωρίς τραυματισμούς

Συνολικά τρία τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν στον αυτοκινητόδρομο Αγίας – Νάπας Ριζοελιάς, λόγω συσσώρευσης νερού στο οδόστρωμα, χωρίς να σημειωθούν οποιαδήποτε σοβαρά προβλήματα και τραυματισμοί.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία τα ατυχήματα σημειώθηκαν στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Ριζοελιάς στο ύψος της Πύλας, με υλικές μόνο ζημιές χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.
 
Λόγω των ατυχημάτων έχει κλείσει προσωρινά η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας προς Ριζοελιά και η τροχαία κίνηση διοχετευόταν από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Στ συνέχεια στην κυκλοφορία δόθηκε η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Αγίας Νάπας – Ριζοελιάς, που είχε κλείσει λόγω τροχαίας σύγκρουσης. Η τροχαία κίνηση διεξάγεται πλέον κανονικά.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε όλη την Κύπρο, η ορατότητα είναι περιορισμένη και το οδόστρωμα στο οδικό δίκτυο ολισθηρό. Ως εκ τούτου, οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close