ΕιδήσειςΚόσμος

Τρίτη οικογένεια νεκρή από κυάνιο λόγω χρεών στην Τουρκία

Άλλη μια οικογένεια βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της μετά από χρήση κυανίου προκαλώντας μεγάλες ανησυχίες στην τουρκική κυβέρνηση η οποία διόρισε ειδική επιτροπή για να διερευνήσει το θέμα. Μέσα σε δέκα μέρες τρεις οικογένειες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα χάθηκαν με τον ίδιο τρόπο.

Μετά τη μαζική αυτοκτονία άλλης μία οικογένειας σήμερα στην Κωνσταντινούπολη, ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού, ανακοίνωσε ότι την Τρίτη 19 Νοεμβρίου θα συνέλθουν οι αρμόδιοι φορείς, ώστε να εκτιμήσουν την κατάσταση και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα.

Από τις αρχές του μήνα 3 οικογένειες, προκειμένου να απαλλαγούν από τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα, έχουν βάλει τέλος στη ζωή των μελών τους με κυάνιο, που έχουν αγοράσει από το ίντερνετ. Μάλιστα το τελευταίο 24ωρο η δημοφιλέστερη αναζήτηση στο τουρκικό google είναι η φράση «από που αγοράζει κανείς κυάνιο» και στο twitter το hashtag «κυάνιο».

Σήμερα τα ξημερώματα μία τριμελής οικογένεια, ανάμεσά τους και το 6χρονο παιδί τους, βρέθηκαν νεκροί στο διαμέρισμά τους στη συνοικία Μακρυχώρι. Όπως έγινε γνωστό από τις ανακριτικές αρχές, η οικογένεια είχε πολλά χρέη και το κυάνιο χορήγησε ο πατέρας της οικογένειας πρώτα στη γυναίκα και το παιδί τους και έπειτα αυτοκτόνησε και ο ίδιος.

Το πρώτο περιστατικό αυτοκτονίας με κυάνιο είχε καταγραφεί πάλι στην Κωνσταντινούπολη και το δεύτερο στην Αττάλεια.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close