ΕιδήσειςΚύπρος

Τρεις οι συλληφθέντες για την υπόθεση αποστολής απειλητικών μηνυμάτων

Τρεις είναι οι συλλήψεις στις οποίες προχώρησε η Αστυνομία σχετικά με τη διερευνόμενη υπόθεση αποστολής απειλητικών και προσβλητικών μηνυμάτων.

Σύμφωνα με το Κλάδο Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, αρχικά και προ της σημερινής σύλληψης των δύο ειδικών Αστυφυλάκων της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, ηλικίας 41 ετών, χθες συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα 55χρονος. Ο 55χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς απολύθηκε της κράτησης του για να κλητευθεί αργότερα.

Μετά τον 55χρονο, υπό κράτηση τέθηκαν δύο ειδικοί αστυφύλακες της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, και οι δύο ηλικίας 41 ετών, για διερευνώμενη υπόθεση αποστολής απειλητικών μηνυμάτων.

Σύμφωνα με τον Κλάδο Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αρχικά συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα  και τέθηκε υπό κράτηση 41χρονος Ειδικός Αστυφύλακας για διερευνώμενη υπόθεση απειλής βίας, γραπτών απειλών, διαφθοράς, κατάχρηση εξουσίας αποστολής υβριστικών και απειλητικών μηνυμάτων.

Ακολούθως, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και δεύτερος ειδικός Αστυφύλακας, ηλικίας επίσης 41 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για πρόσωπα εναντίον των οποίων προέκυψαν στοιχεία ότι εμπλέκονται σε μηνύματα που δέχθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Παφου.

Related Articles

Back to top button
Close