ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕιδήσεις

Τριακόσια φορτηγά με μπάζα έχουν απομακρυνθεί τελευταίως από περιοχές της Πάφου

Τριακόσια ( 300)  φορτηγά των 20 τόνων έκαστο με μπάζα και χώματα, έχουν απομακρυνθεί από διάφορες περιοχές της πόλης της Πάφου τον τελευταίο καιρό,  ενώ στο επόμενο διάστημα θα ξεπεράσουν τα 1.000 φορτηγά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δ. Πάφου.

Στο πλαίσιο αυτό συνεχίζει η ανακοίνωση συνεχίζεται και διευρύνεται η εκστρατεία καθαριότητας στον Δήμο Πάφου και μετά τον  Μούτταλο και την Έξω Βρύση, σειρά στην αποκατάσταση του ευπρεπισμού και της καθαριότητας σε όλες τις συνοικίες και τους ανοικτούς χώρους της Πάφου, πήρε από χτες  η πρώην Χονδρική Αγορά όπου άρχισαν και συνεχίζονται μεγάλης κλίμακας εργασίες απομάκρυνσης τόνων μπάζων, χωμάτων και ευτελών υλικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πάφου, μέσα  από την καθημερινή του πρακτική, ο Δήμος στέλνει το μήνυμα ότι η πόλη πρέπει να είναι και να παραμείνει καθαρή, προχωρώντας ταυτόχρονα στην έκδοση εξώδικων προστίμων σε όσους εξακολουθούν να παρανομούν και να ρυπαίνουν.

‘Όπως αναφέρεται  στην ανακοίνωση. στόχος του Δήμου Πάφου είναι όπως στο αμέσως επόμενο διάστημα απομακρυνθούν πέραν των 1000 φορτηγών από μπάζα και χώματα  από διάφορες περιοχές της πόλης.

Related Articles

Back to top button
Close