ΕιδήσειςΚύπρος

Υποψήφιος βουλευτής προσφέρει την αντιμισθία του για την άμυνα

Ο Παναγιώτης Μανώλης υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Οικολόγων και Δημοτικός Σύμβουλος Στροβόλου με δήλωση του τονίζει ότι εφόσον εκλεγεί θα καταβάλλει την αντιμισθία του για την αμυντική θωράκιση του τόπου.

Στην πιο κάτω δήλωση του επίσης, θέτει τις προτεραιότητες του εφόσον ο λαός τον τιμήσει με τη ψήφο του

Αναλυτικά η δήλωση:”Είμαι ο Παναγιώτης Μανώλη, μέλος της κεντρικής επιτροπής του Κινήματος Οικολόγων συνεργασία Πολιτών και Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Στροβόλου. Πολλοί από τους συνδημότες μου γνωρίζουν το πόσο αγωνίστηκα για την βελτίωση της ποιότητας ζωής του κάθε δημότη, για την προστασία του πράσινου και γενικά του περιβάλλοντος, για απαλλαγή από νοοτροπίες δεκαετιών ώστε να εδραιωθεί η διαφάνεια, η αξιοκρατία, η ισονομία και η χρηστή διοίκησης. Ανταποκρίθηκα θετικά στο κάλεσμα της ηγεσίας και είμαι υποψήφιος βουλευτής Λευκωσίας μαζί με άλλους 19 άξιους συναγωνιστές Οικολόγους και συνεργαζομένους.

Φίλες και Φίλοι. Ταπεινά σας ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας ώστε να μου δώσετε την δυνατότητα από τα έδρανα της Βουλής να αγωνιστώ για την πάταξη της διαφθοράς, της αδικίας , της άνισης μεταχείρισης των πολιτών. Για την αύξηση των συντάξεων των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα με αντίστοιχη μείωση στις παχυλές συντάξεις του κρατικού και ευρύτερου τομέα, καθώς και την αποκοπή των πολλαπλών συντάξεων.

Θα συμβάλω όπως και όσο μπορώ για την βελτίωση της αμυντικής μας ικανότητας γι’ αυτό δηλώνω δημόσια ότι, αν με τιμήσετε με την ψήφο σας και εκλεγώ , όλη την αντιμισθία μου, εκτός τα έξοδα παραστάσεων, θα την καταβάλλω κάθε μήνα για αγορά αμυντικών οπλικών συστημάτων. Θα αγωνιστώ για κράτος δικαίου , για την προστασία του περιβάλλοντος για ένα καλύτερο αύριο για μας, για τα παιδιά μας, για τες επόμενες γενιές”.

Ω

.

Related Articles

Back to top button
Close