ΕιδήσειςΚύπρος

Υπόθεση απόπειρας απαγωγής ανήλικου στη Λεμεσό-Δυο συλλήψεις αλλοδαπών

Ενώπιον του δικαστηρίου οδηγούνται δυο αλλοδαποί, οι οποίοι συνελήφθηκαν χθες βράδυ, μετά από καταγγελία για υπόθεση απόπειρας απαγωγής ανήλικου στην περιοχή του παλιού λιμανιού της  Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αργά χθες το απόγευμα, οι δυο ύποπτοι φέρεται να προσέγγισαν ομάδα παιδιών, 8 με 11 χρόνων, που έπαιζαν στην πλατεία του παλιού λιμανιού. Αναφέροντας ότι διαθέτουν στο όχημα τους φανέλες με ποδοσφαιρικούς αστέρες, οι δυο φέρεται να επιχείρησαν να οδηγήσουν ένα από τα παιδιά στο χώρο στάθμευσης.

Κάποια από τα παιδιά της παρέας έτρεξαν τότε να ειδοποιήσουν μέλη των οικογενειών τους και έγινε ανακοπή των δυο άγνωστων αλλοδαπών, που συνελήφθηκαν από μέλη της Αστυνομίας που έφτασαν στην περιοχή.

Εναντίον τους εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για υπόθεσης απόπειρας απαγωγής ανήλικου και οδηγούνται σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.

ΟΚΤΑΗΜΕΡΗ ΚΡΑΤΗΣΗ

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 29χρονου και 21χρονου, οι οποίοι συνελήφθηκαν χθες μετά από καταγγελία για απόπειρα απαγωγής 8χρονου, που έπαιζε με φίλους του στην περιοχή του παλιού λιμανιού της Λεμεσού. Ένα άλλο, παρόμοιο περιστατικό, διερευνάται επίσης από την Αστυνομία Λεμεσού.

Related Articles

Back to top button
Close