ΕιδήσειςΚύπρος

Υπόθεση διατήρησης οίκου ανοχής διερευνά η Αστυνομία, στη Λευκωσία

Υπόθεση διατήρησης οίκου ανοχής διερευνά η Αστυνομία, μετά από έρευνα που διενήργησε χθες σε κτήριο στη Λευκωσία. Για σκοπούς διευκόλυνσης των ανακρίσεων συνελήφθη 57χρονη, ενώ πέντε γυναίκες μεταφέρθηκαν σε καταφύγιο για πιθανά θύματα εμπορίας προσώπων. 

Η συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση διεξήχθη χθες το απόγευμα, με τη συμμετοχή μελών του ΤΑΕ και του ΟΠΕ Λευκωσίας. Στο πλαίσιό της, διενεργήθηκε έρευνα στα διαμερίσματα διώροφου κτηρίου στη Λευκωσία. Εντός των πιο πάνω διαμερισμάτων, εντοπίστηκαν έξι γυναίκες, οι οποίες βρίσκονταν εντός δωματίων με πελάτες. 

Μεταξύ των έξι γυναικών, βρισκόταν και η φερόμενη ως υπεύθυνη του χώρου, ηλικίας 57 ετών. Εναντίον της εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Οι άλλες πέντε κοπέλες, μεταφέρθηκαν στα γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας, όπου τους λήφθηκαν συνεντεύξεις από μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων και ακολούθως μεταφέρθηκαν σε καταφύγιο για πιθανά θύματα εμπορίας προσώπων. 

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close