ΑστυνομικάΤοπικά Νέα

Η νεκροτομή θα ρίξει φως στην τραγωδία στη Λακατάμια

Η νεκροτομή στις σορούς των δυο θυμάτων Νίκη Σιεφταλή, 44 χρόνων, και Χριστάκη Χριστοδούλου, 56 χρόνων, θα καταδείξει τι έγινε στην τραγική αυτή υπόθεση.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας Χρίστος Αντρέου ανέφερε ότι παρόλο που εκ πρώτης όψεως η αστυνομία διερευνά υπόθεση που αφορά φόνο εκ προ μελέτης και αυτοχειρία, εντούτοις ένα σημείωμα  το οποίο εντοπίστηκε στη σκηνή περιπλέκει τα γεγονότα που οδήγησαν στο θάνατο τα 2 πρόσωπα.
Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, η 44χρονη και ο 56χρονος, εντοπίστηκαν αναίσθητοι, με τραύματα στο σώμα, στο διαμέρισμα του 56χρονου, στην Λακατάμια, γύρω στις 9.30 προχθές το βράδυ, από οικείο πρόσωπο του 56χρονου.
 
Στη σκηνή έσπευσαν για εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας και ιατροδικαστές, οι οποίοι επιβεβαίωσαν τον θάνατο της 44χρονης και του 56χρονου.
 
Τα τραύματα που έφεραν στο σώμα, πιστεύεται ότι προκλήθηκαν από πυροβολισμό, ενώ στη σκηνή, η οποία παραμένει αποκλεισμένη για συνέχιση των εξετάσεων, εντοπίστηκε κυνηγετικό πυροβόλο όπλο.
 
Τα τραύματα που αυτοί έφεραν στο σώμα, πιστεύεται ότι προκλήθηκαν από πυροβολισμό, ενώ στη σκηνή, η οποία παραμένει αποκλεισμένη για συνέχιση των εξετάσεων, εντοπίστηκε κυνηγετικό πυροβόλο όπλο.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close