ΕιδήσειςΚύπρος

Υπό κράτηση λογίστρια και βοηθός της για κλοπή χρημάτων από εταιρεία

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το πρωί το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον δυο γυναικών, που είναι ύποπτες για έκδοση πλαστογραφημένων εντολών μεταφοράς χρημάτων πέραν του ενός εκατομμυρίου ευρώ και για κλοπή 73.900 ευρώ, από την εταιρεία στην οποία εργάζονταν.
 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 49χρονη υπεύθυνη λογιστηρίου και η 29χρονη βοηθός της φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση που αφορά στα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της κλοπής από υπάλληλο, της πλαστογραφίας, της απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, αδικήματα που διαπράχθηκαν την περίοδο 2017-2020.

Η Αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει:

Μετά από σχετική καταγγελία από Διευθυντή εταιρίας στη Λεμεσό, το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού, διερευνά υπόθεση εναντίον δύο γυναικών, για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, κλοπής από υπάλληλο, και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
Σύμφωνα με την καταγγελία, 49χρονη υπάλληλος, φέρεται να υπεξαίρεσε μεγάλο χρηματικό ποσό από την εν λόγω εταιρεία, το οποίο δεν έχει υπολογιστεί ακόμη, εν αναμονή του λογιστικού ελέγχου.
Κατά την διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία, εναντίον και δεύτερης υπαλλήλου της εταιρίας, ηλικίας 29 ετών. Εναντίον και των δύο γυναικών εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν. 
Σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διατάγματα οκταήμερης κράτησής τους.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις. 
 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close