ΕιδήσειςΚύπρος

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά παρά τις Δασικές βιομηχανίες στην Κοκκινοτριμιθιά

Δεν προλαβαίνει να σβήνει φωτιές το Τμήμα Δασών και η Πυροσεβστική. Σύμφωνα με ανακοινώσεις:

*Δασική πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε στις 11:50 σήμερα, πολύ κοντά στις Δασικές Βιομηχανίες στην κοινότητα Κοκκινοτριμιθιάς, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 17:20.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 4 πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου με 13 στελέχη, 2 πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών με 7 στελέχη, ένα πυροσβεστικό όχημα του Ταμείου Θήρας και ένα πυροσβεστικό όχημα της Επαρχιακής Διοίκησης.
 
Τις επιχειρήσεις συνέδραμε το αεροσκάφος του Τμήματος Δασών.

Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά παρά την κοινότητα Νικόκλεια

Yπό πλήρη έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που εκδηλώθηκε παρά την κοινότητα Νικόκλειας. 

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου Ανδρέα Κεττή η φωτιά κατέκαψε 5 εκτάρια ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση, αριθμό δέντρων και δύο εγκαταλειμμένα υποστατικά. 

Για την κατάσβεση της, συνέχισε, επιχείρησαν δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα, από τους πυροσβεστικούς σταθμούς Πάφου και δύο από το Τμήμα Δασών.

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά εντός της κοινότητας Αναρίτας

Υπό πλήρη έλεγχο έχει τεθεί δασική πυρκαγιά εντός της κοινότητας Αναρίτας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος  σήμερα Παρασκευή 02 Ιουλίου, 2021 και ώρα 15:10 εκδηλώθηκε δασική πυρκαγιά εντός της κοινότητας Αναρίτας.

Για τη πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 5 πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου με 11 στελέχη και ένα στέλεχος του Τμήματος Δασών, την κατάσβεση συνέδραμαν τα δύο μισθωμένα αεροσκάφη και τα δύο μισθωμένα ελικόπτερα.

Related Articles

Back to top button
Close