ΕιδήσειςΚύπρος

Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά στους Εργάτες και σε Σαϊττά-Πέρα Πεδί

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα, Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 και ώρα 14:48 εκδηλώθηκε πυρκαγιά, σε περιοχή πλησίον της κοινότητας Εργατών της Επαρχίας Λευκωσίας.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο γύρω στις 15:40, αφού έκαψε ένα εκτάριο (1ha) με άγρια βλάστηση, ελιές και άλλα καρποφόρα δέντρα. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν πέντε άτομα του Τμήματος Δασών με δύο πυροσβεστικά οχήματα και τρία άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα πυροσβεστικό όχημα. Στις προσπάθειες κατάσβεσης συνέδραμαν εθελοντές από την κοινότητα με τη χρήση ενός εκσκαφέα και τριών γεωργικών ελκυστήρων.   

Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Παρακαλείται όποιος δει καπνό ή φωτιά να τηλεφωνήσει στο 1407 ή στο 112.

Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά στον δρόμο Σαϊττά προς Πέρα Πεδί

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα, Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 και ώρα 16:15 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στον δρόμο Σαϊττά προς Πέρα Πεδί.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο γύρω στις 16:30, αφού έκαψε μικρή έκταση με άγρια βλάστηση. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν τέσσερα άτομα του Τμήματος Δασών με ένα πυροσβεστικό όχημα και τρία άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα πυροσβεστικό όχημα.

Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Παρακαλείται όποιος δει καπνό ή φωτιά να τηλεφωνήσει στο 1407 ή στο 112.

Related Articles

Back to top button
Close