ΕιδήσειςΚύπρος

Υπό τετραήμερη κράτηση οι δύο συλληφθέντες για την κλοπή τεφροδόχου από αυτοκίνητο

Εντοπίστηκε χθες από μέλη της Αστυνομίας, το ξύλινο κουτί, που είχε κλαπεί από αυτοκίνητο ζεύγους τουριστών, στις 27 Δεκεμβρίου, το οποίο περιείχε την τέφρα του νεκρού γιου τους. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την υπόθεση, η Αστυνομία προχώρησε μάλιστα στη σύλληψη δύο προσώπων, ενώ αναζητεί τρίτο.

Το ξύλινο κουτί εντοπίστηκε γύρω στις 9.30μ.μ. χθες, κατά τη διάρκεια σχετικής έρευνας, παραπλεύρως του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά την έξοδο Μονής.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, την περασμένη Πέμπτη. Σύμφωνα με τους παραπονούμενους, το απόγευμα της ίδιας μέρας, ενώ το αυτοκίνητό τους βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης εστιατορίου, στην περιοχή Ακτή Κυβερνήτη, άγνωστοι έκλεψαν από αυτό, τρεις τσάντες, που περιείχαν μεταξύ άλλων το ξύλινο κουτί με την τέφρα του γιου τους.

Από τις εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον μιας 35χρονης και ενός 33χρονου, εναντίον των οποίων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης.

Η 35χρονη εντοπίστηκε και συνελήφθη το πρωί σήμερα, δυνάμει του δικαστικού εντάλματος, ενώ ο 33χρονος συνεχίζει να καταζητείται.

Γύρω στις 10.25 χθες βράδυ, ο 33χρονος θεάθηκε από περίπολο της Αστυνομίας, να οδηγεί αυτοκίνητο, σε δρόμο της Λεμεσού, έχοντας ως συνοδηγό δεύτερο πρόσωπο. Παρά τις υποδείξεις των αστυνομικών να σταματήσει για έλεγχο, ο 33χρονος ανέπτυξε ταχύτητα και κατάφερε να διαφύγει.

Δέκα λεπτά αργότερα, το όχημα εντοπίστηκε εκ νέου και ανακόπηκε από μέλη της Αστυνομίας. Όπως διαπιστώθηκε το αυτοκίνητο οδηγείτο πλέον από 44χρονο κάτοικο Λεμεσού, ενώ ο 33χρονος δεν ήταν στο όχημα.

Από έρευνα που ακολούθησε, εντός του οχήματος εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ως τεκμήριο μικρή ποσότητα ναρκωτικών.

Ο 44χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Σήμερα το πρωί τόσο η 35χρονη όσο και ο 44χρονος, οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την κράτησή τους για τέσσερις ημέρες.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close