Σπόρ

Φεύγει από τον πάγκο του ΘΟΪ ο Μαλέκος

Τέλος από το ΘΟΪ Λακατάμιας ο Κώστας Μαλέκος. Ο Κύπριος προπονητής με δήλωση του γμωστοποίησε την αποχώρηση του από τον πάγκο της ομάδας μετά από συνάντηση που είχε με το Δ.Σ. του ΘΟΪ. Στην εν λόγω συνάντηση, όπως αναφέρει, διαπίστωσε αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του παρά το γεγονός πως επί θητείας του η ομάδα εξασφάλισε άνοδο στη Β’ Κατηγορία.

Ακόμη, ο Μαλέκος σημειώνει πως προτίθεται να ενημερώσει με επιστολή του τον Σύνδεσμο Προπονητών ότι άλλοι προπονητές με δόλιο τρόπο, όπως αναφέρει, αυτοπροτάθηκαν για ν’ αναλάβουν την τεχνική ηγεσία του ΘΟΪ, ενώ διατηρούσε ο ίδιος συμβόλαιο.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Μαλέκου:

«Μετά από συνάντηση που είχα με το δ.σ του ΘΟΙ Λακατάμιας, μετά λύπης μου διαπίστωσα μία αμφισβήτηση στο πρόσωπό μου, η οποία δεν συνάδει με την επιτυχία που σημείωσε η ομάδα, εξασφαλίζοντας την άνοδο της στην Β΄κατηγορία.

Μετά από τη συνάντηση αυτή, δεν έχω άλλη επιλογή, παρά να αποχωρήσω από την ομάδα.

Επίσης προτίθεμαι, να ενημερώσω με επιστολή το Σύνδεσμο Προπονητών ότι τις τελευταίες μέρες και ενώ διατηρώ συμβόλαιο συνάδελφοι προπονητές με δόλιο τρόπο, αυτοπροτάθηκαν για να αναλάβουν την ομάδα.

Αυτή η κατάσταση που επικρατεί για πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο με σοβαροφανείς προπονητές κάποτε πρέπει να σταματήσει.

Στο ποδόσφαιρο, αν δεν έχεις κάποιου είδους τρέλα δεν γίνεσαι ούτε ποδοσφαιριστής, ούτε προπονητής, ούτε διαιτητής.

Ευχαριστώ

Κώστας Μαλέκος».

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close